Creare Cont

Contact

Site Realizat de
SeoClub Romania

0
Joburi Active

73
Membri activi

0.00 USD
Retrageri totale

Categorii

Blog Microjoburi - Se castiga bani cu aceste joburi?

Se castiga bani cu aceste joburi?

Cu certitudine toti cautam sa ne marim venitul lunar cu cate putin, insa este acel lucru posibil pe internet?
Ei bine, noi iti vom prezenta pe scurt cum poti face acest lucru, de acasa, simplu si comod, iar venitul tau se va mari in fiecare luna daca vei depune cate putin timp pe zi pentru acest lucru. Acest lucru este posibil rezolvand pe internet anumite microjoburi, in cadrul platformei noastre. NU avem si nu vom mentiona niciodata "bani facuti gratis" sau "sondaje platite" ceea ce se gaseste pe internet la tot pasul, insa in timp castigul nu este real si timpul investit este in zadar.  Platforma noastra, ca multe alte site-uri din USA, se ocupa de cautarea angajatorilor ce doresc sa prospere in munca lor, si de asemenea sa isi imbunatateasca veniturile. Acesti angajatori (romani sau straini) platesc fiecare campanie in cadrul site-ului nostru, iar toti utilizatorii au acces la rezolvarea acestor joburi.

Ce este o campanie si cum se plateste?
O campanie este pe scurt un numar de joburi pe care angajatorul il creaza, el platind dinainte taxele aferente plasarii in mod activ a campaniei, iar fiecare utilizator care rezolva joburile si trimite rezolvarea va primi un feedback. Daca utilizatorii urmaresc pasii prezentati pentru a rezolva campania, atunci cu siguranta angajatorul va da un feedback pozitiv iar banii vor intra in contul fiecarui membru. Feedbackurile negative se pot reclama, in caz ca ele sunt date din greseala sau fara dreptate, iar angajatorul va fi taxat daca feedbackul nu corespunde corect.

Cati bani se pot face zilnic din aceste microjoburi?
Nu putem sa spunem cert o suma, ea depinzand in primul rand de timpul dvs implicat in aceasta munca online, si de asemenea de ofertele valabile si active ale angajatorilor. Lunar, cu putin timp daruit acestor joburi, venitul poate sa depaseasca si 100euro!

Daca aceasta metoda ti se pare simpla si eficienta, incearca acum joburile noastre si vei fi placut surprins ca cele scrise mai sus sunt reale. Nu vindem minciuni si nu va furam timpul in zadar. Fiecare utilizator poate rezolva cate joburi doreste zilnic, si astfel isi va rotunji venitul in timp scurt, daca este cautat mereu de angajatori pentru proiecte de amploare mai mare!

 

Adaugat in October 08, 2014, 05:14 pm

 

 

Nu a fost gasit nici un comentariu!!
Fi-ti primul care adauga un comentariu!!Multumim

 

 

 

Reclama pe Blog
advertise on micro jobs

 

 
 

© 2014 Lucreaza Online - Drepturi Rezervate

Home  |   Termeni & Conditii  |   Confidentialitate  |   FAQ  |   Contact