Creare Cont

Contact

Site Realizat de
SeoClub Romania

0
Joburi Active

68
Membri activi

0.00 USD
Retrageri totale

Categorii

Blog Microjoburi - Ce este un freelancer?

Ce este un freelancer?

Ai auzit vreodata de termenul freelancer si iti doresti sa aflii ce reprezinta acest termen pentru mediul virtual? Noi te vom lamuri in doar cateva randuri, ce si cum este un freelancer de succes. 
In primul rand, termenul se poate traduce in romana "liber profesionist" si este unul dintre cele mai bune joburi pentru oamenii ce isi doresc sa aibe timp liber, sa si-l petreaca alaturi de familie si totodata sa evite stresul unei zile de 8ore la munca. Un freelancer are atributii si poate ajuta ceilalti utilizatori ai internetului, prin furnizarea unor diferite joburi de care cu totii avem nevoie. In ultimii ani, freelancerii au continuat sa se inmulteasca foarte mult in domeniul online, de aceea fiecare venit de freelancer a scazut procentual, acest lucru afectand foarte mult partea financiara a fiecaruia. 
Totodata, pentru a combate aceasta aparitie continua de freelanceri ce doresc sa faca bani pe internet, multe site-uri de microjoburi au aparut, printre care si a noastra! Platforma noastra nu este una de freelanceri, noi facem acest lucru si mai usor, fiecare dintre voi nu va trebui contactat pentru un posibil job (sunt o multime ce pot presta acelasi serviciu, astfel incat niciodata nu vei putea fi cel mai bun), noi oferim o gama larga de campanii ale angajatorilor inscrisi in site-ul nostru ce doresc sa le terminati diferite joburi. Fiecare job terminat este platit instant de catre sistemul automat de plati, astfel incat nu veti avea niciodata probleme cu plata. Angajatorii platesc inainte de a activa o campanie, iar sistemul automat va v-a plati fiecare job terminat. Fiecare job are un anumit numar de pasi pentru ca fiecare utilizator sa stie ce trebuie sa faca, si sa termine acest job in mai putin de 10minute.Puteti termina cate joburi doriti pe zi, nu exista o limita la acest lucru! Munciti mult, castigati mai mult!
Suna interesant? In locul unui freelancer, noi oferim o oportunitate mult mai mare si dorim ca toti utilizatorii internetului sa se ajute intre ei, atat cat este posibil, si pe unele sume modice de bani. Hai sa descoperim impreuna acest mediu si cu certitudine veti fi multumit de veniturile suplimentare in fiecare luna!

 

Adaugat in October 24, 2014, 04:11 am

 

 

Nu a fost gasit nici un comentariu!!
Fi-ti primul care adauga un comentariu!!Multumim

 

 

 

Reclama pe Blog
advertise on micro jobs

 

 
 

© 2014 Lucreaza Online - Drepturi Rezervate

Home  |   Termeni & Conditii  |   Confidentialitate  |   FAQ  |   Contact