Creare Cont

Contact

Site Realizat de
SeoClub Romania

0
Joburi Active

73
Membri activi

0.00 USD
Retrageri totale

Categorii

Blog Microjoburi - Ce este portalul lucreazaonline.ro

Ce este portalul lucreazaonline.ro

Noi ne tinem intotdeauna de cuvant!

LucreazaOnline.Ro este intermediarul care face legatura dintre bloggeri si companii. Platforma LucreazaOnline este un mijloc prin intermediul caruia atat bloggerii, cat si companiile castiga. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul publicitatii online, antreprenorii care au lansat site-ul LucreazaOnline.Ro  garanteaza rezultate exceptionale atat pentru advertiseri cat si pentru bloggeri.

Prin cunostintele echipei SeoClub, legate de promovare, marketing, optimizare SEO, validare HTML si CSS conform standardelor w3.org, optimizarea codului PHP pentru consumul minim de resurse, o imaginatie larga despre web design si profesionalismul lucrului in echipa, facem tot posibilul pentru a pastra o imagine modesta si peste asteptarile concurentei.

Avem grija ca advertorialele publicate pe bloguri sa aiba un continut unic si de foarte buna calitate.

Dar, pana la urma, ce inseamna sa fii Advertiser si ce inseamna sa fii Blogger? Intr-o scurta descriere va voi explica care este scopul acestei platforme si care este legatura dintre advertiser si blogger si nu in ultimul rand care sunt drepturile fiecaruia.

Advertiseri

Un Advertiser este o persoana juridica romana, care respecta legislatia in vigoare in Romania si toate reglementarile legale care vizeaza domeniul sau domeniile sale de activitate. Un Advertiser poate detine unul sau mai multe site-uri web sau magazine online. Un Advertiser deruleaza una sau mai multe campanii de promovare prin intermediul LucreazaOnline.Ro si pune la dispozitia bloggerilor, prin intermediul site-ului nostru, toate informatiile necesare pentru realizarea serviciilor pe care le achizitioneaza.

Pentru a derula campanii prin intermediul LucreazaOnline.Ro, un Advertiser trebuie sa indeplineasca obligatoriu urmatoarele conditii: Toate site-urile pe care le reprezinta advertiserii sunt obligate sa afiseze datele fiscale ale firmei care le opereaza si sa nu comercializeze sau sa nu promoveze produse sau servicii ilegale in Romania. Daca o persoana juridica nu indeplineste conditiile de mai sus nu poate organiza campanii de promovare prin intermediul LucreazaOnline.Ro.

Info Blogger

Un blogger este o persoana fizica, care detine unul sau mai multe bloguri care isi da acceptul pentru a publica pe site-urile proprii advertoriale contra-cost. Un blogger poate participa la una sau la mai multe campanii de advertoriale desfasurate prin intermediul platformei LucreazaOnline.ro

Pentru a participa la campanii de advertoriale derulate prin intermediul platformei LucreazaOnline.Ro  un blogger trebuie sa aiba peste 18 ani si sa nu promoveze produse sau servicii ilegale in Romania, in caz contrat nu poate participa la campaniile derulate prin intermediul site-ului nostru. Plata serviciilor efectuate de catre blogger se face bilunar, prin sistemul de plati paypal sau direct card prin transfer bancar.

Ati inteles despre ce este vorba? Din acest "joc" ambele parti au de castigat, nu mai sta pe ganduri si intra in lumea noastra.

 

Adaugat in January 30, 2016, 01:18 pm

 

 

Nu a fost gasit nici un comentariu!!
Fi-ti primul care adauga un comentariu!!Multumim

 

 

 

Reclama pe Blog
advertise on micro jobs

 

 
 

© 2014 Lucreaza Online - Drepturi Rezervate

Home  |   Termeni & Conditii  |   Confidentialitate  |   FAQ  |   Contact